PayPal

Zo simpel als één klik...
Met PayPal kunt u al uw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via uw mobiel of tablet met de PayPal-app. Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest en het is geheel gratis!

Hoe open ik een rekening?
Een rekening openen is simpel, u gaat naar de PayPal-pagina en klikt op de 'rekening openen' knop en volg de stappen. Nadat u uw bankrekening of creditcard heeft bevestigd, kunt u van uw PayPal-rekening gebruik maken.
Of open een PayPal-rekening met Money2. U verifieert uw bankrekening met iDEAL en kunt direct van uw rekening gebruik maken.

Hoe kan ik betalen?
Als uw PayPal-rekening bevestigd is, kunt u er meteen gebruik van maken. U kunt eenvoudig betalen door enkel uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.
U hoeft niet langer uw bank- of creditcardgegevens keer op keer in te vullen, deze worden veilig door PayPal opgeslagen voor al uw toekomstige betalingen.

Bescherming tegen fraude
Naast het beschermen van uw gegevens, biedt PayPal ook een waarborg tegen fraude. Heeft u met PayPal betaald en mocht u uw aankoop niet ontvangen of lijkt deze niet op het omschreven product, dan krijgt u uw geld terug.
Dit is PayPal-aankoopbescherming want bij PayPal heeft uw veiligheid de hoogste prioriteit!