Over FERM24

FERM24 - De officiële FERM webshop

Als dé officiële FERM webshop, vind je op FERM24.nl het complete assortiment aan topkwaliteit FERM gereedschappen die elke klus laten slagen. Bekijk het veelzijdige assortiment en vind het perfecte gereedschap voor jouw klus!

FERM is  een internationaal toonaangevend gereedschapsmerk, opgericht in 1965 door de Nederlandse familie Bakker.  Een oer Hollands merk, dat staat voor kwaliteit en absolute betrouwbaarheid. Al sinds de start ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires op het gebied van o.a. zagen, boren, schuren, slijpen en snijden. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Heb je vragen of opmerkingen dan staan wij je graag te woord. Kom je er niet uit voor of na de aankoop of zie je verbeterpunten voor FERM24.nl? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Want wij doen er alles aan om je klus te laten slagen. Dat is de betrouwbaarheid van FERM en van FERM24.nl.