Creditcard

MultiSafepay is een Payment Service Provider die online betaaldiensten aanbiedt. Tijdens het afrekenen op FERM24 kan je kiezen uit drie creditcard betaalmethoden die wereldwijd worden ondersteund:

Visa
VISA is de populairste creditcard ter wereld. In 2015 steeg het aantal door VISA verwerkte transacties met 11 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Met VISA kan je gemakkelijk betalingen doen over de hele wereld omdat meerdere valuta's en talen worden ondersteund. MultiSafepay is geheel PCI DSS-compliant en voldoet daarmee aan de strengste veiligheidseisen. 

Mastercard
MasterCard is sinds haar oprichting uitgegroeid tot wereldwijde aanbieder van credit- en debitcards. Een kwart van alle creditcardtransacties wordt gedaan met een kaart die is uitgegeven door MasterCard. MultiSafepay is PCI DSS-compliant en verwerkt transacties volgens de strengste veiligheidseisen. 

Maestro 
Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard. De betaalmethode wordt in heel Europa geaccepteerd en in andere landen wereldwijd.